Αναλύσεις Τροφίμων και Ζωοτροφών

Σύμφωνα με τις τελευταίες ευρωπαϊκές οδηγίες και κανονισμούς καθίσταται δεδομένος ο τακτικός έλεγχος ποιότητας των προϊόντων όλων των παραγωγικών μονάδων καθώς και η σωστή αναγραφή των διαθρεπτικών στοιχείων του εκάστοτε προϊόντος.

  • Μικροβιολογικές αναλύσεις

  • Διαθρεπτική επισήμανση

  • Μέταλλα – Ιχνοστοιχεία

  • Πρόσθετα τροφίμων – Συντηρητικά

  • Μυκοτοξίνες

  • Φυτοφάρμακα

  • Αλλεργιογόνα

  • Επιμολυντές

  • Μελέτη ομοιογένειας

  • Εκτίμηση χρόνου διάρκειας ζωής

  • Οργανοληπτική εξέταση