Αναλύσεις Τροφίμων και Ζωοτροφών

Σύμφωνα με τις τελευταίες ευρωπαϊκές οδηγίες και κανονισμούς καθίσταται δεδομένος ο τακτικός έλεγχος ποιότητας των προϊόντων όλων των παραγωγικών μονάδων καθώς και η σωστή αναγραφή των διαθρεπτικών στοιχείων του εκάστοτε προϊόντος.
  • Μικροβιολογικές αναλύσεις
  • Διαθρεπτική επισήμανση
  • Μέταλλα – Ιχνοστοιχεία
  • Πρόσθετα τροφίμων – Συντηρητικά
  • Μυκοτοξίνες
  • Φυτοφάρμακα
  • Αλλεργιογόνα
  • Επιμολυντές
  • Μελέτη ομοιογένειας
  • Εκτίμηση χρόνου διάρκειας ζωής
  • Οργανοληπτική εξέταση