ISO 22000 Certified  

haccp

Απο τα τέλη της δεκαετίας του 90', άρχισε η ευαισθητοποίηση των φορέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς την καταγραφή της παραγωγικής διαδικασίας των εταιριειών και εργοστασίων τροφίμων και ποτών, με στόχο τις σωστές πρακτικές που αφορούν το τελικό προϊόν.

Τα συστήματα ασφαλείας, είναι έτσι δομημένα, που εφόσον τηρούνται σωστ'α:

  • δίνουν την δυνατότητα να βελτιωθεί το προϊόν σε βάθος χρόνου
  • προστατεύεται ο καταναλωτής
  • βοηθάει την επιχείρηση να βελτιώσει το κύρος της
  • ανοίγει σε αυτήν νέους ορίζοντες όχι μόνο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό