Γενικές Αναλύσεις Τροφίμων

Ανάλυση των τροφίμων και ποτών είναι μια σημαντική δραστηριότητα για τη βιομηχανία - και ένα πολύ σημαντικό μέρος της ανάπτυξης προϊόντων και τη διασφάλιση της ποιότητας. Ανάλυση των τροφίμων είναι απαραίτητη για διάφορους λόγους - από τον έλεγχο καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, μέσω του ελέγχου διάρκειας ζωής ή την αυθεντικότητα, στην εξασφάλιση νομικής συμμόρφωσης.

Εκτός από τις γνωστές ανάλυσης τροφίμων, όπως χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις, έχουμε μεγάλη εμπειρία στις δοκιμές των τροφίμων συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης των φυσικών ιδιοτήτων των τροφίμων, την ταυτοποίηση των χημικών, μικροβιολογικών και φυσικών μολυσματικών παραγόντων. Στο να καθοριστεί εάν ένα τρόφιμο είναι αυτό που λέει η ετικέτα του και η αξιολόγηση της γεύση του προϊόντος και ό,τι ο καταναλωτής σκέφτεται γι'αυτό.
Χημικές Αναλύσεις:

  • Υγρασία
  • Λιπαρές ουσίες
  • Ολικές αζωτούχες ουσίες
  • Υδατάνθρακες
  • Τέφρα
  • Αλάτι
  • Ορμόνες
  • Βιταμίνες
  • Ανίχνευση τοξικών ουσιών
  • Ανίχνευση υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων, αντιβιοτικών
  • κ.α.